VD BOKA IZNAJMLJIVANJE VOZILA U CRNOJ GORI

V&D BOKA je jedna od nekoliko vodećih kompanija u oblasti usluga iznajmljivanja vozila u Crnoj Gori. U poslednjih nekoliko godina uspjeli smo da stvorimo organizovanu i visoko kvalitetnu rent a car kompaniju. Za nas, klijenti su uvijek na prvom mjestu!

A to potvrđuje podatak da klijenti koji su jednom koristili naše usluge to rade ponovo, a samim tim potvrđuju našu poslovnost.

Naša rent a car kompanija nudi širok asortiman vozila i klasa sledećih marki: TOYOTA, VOLKSWAGEN, MERCEDES.

Vozila naše rent a car kompanije su nova i posebna pažnja se poklanja njihovom stalnom servisiranju kod autorizovanih servisera.

Za naše klijente obezbijedili smo besplatne usluge kao što su: GPS (sa mapama), Casco osiguranje vozila i putnika, CD, dječija sjedišta, neograničenu kilometražu, dostavu i preuzimanje vozila nakon radnog vremena itd.

Dostavljamo vozila na teritoriji cijele Crne Gore, kao i na području bivše Jugoslavije, uključujući dostavu vozila na:

  • Aerodrom Podgorica u Crnoj Gori,
  • Aerodrom Tivat u Crnoj Gori,
  • Aerodrom Dubrovnik u Hrvatskoj

 

Naš cilj je da konstantno ostvarujemo visoko kvalitetnu uslugu čime ćemo naše klijente uvjeriti da je V&D BOKA rent a car njihov idealan izbor kada su u pitanju usluge iznajmljivanja vozila u Crnoj Gori.

Naša kancelarija nalazi se u Tivtu - Pine, Trg kulture 1.

V&D BOKA rent a car, crnogorska kompanija za iznajmljivanje automobila, nudi najpovoljnije cijene svojim klijentima. Provjerite naše cijene i izaberite vozilo koje Vam najviše odgovara. Nakon odabira automobila, pošaljite nam Vaš zahtjev i nasi zaposleni će Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Hvala što smo mi vas izbor!